2010. június 13., vasárnap

Attila eteti Ákost

Igen, eljött az idő, hogy már a nagyfiam eteti Ákost. :) Hihetetlen mód élvezte, hogy ő a nagy bátyus megetetheti Ákost. Közben azért elfáradt a keze, és egyedül fejeztem be az etetést, de nagyon élvezték mindketten. :)

Az étkezésekkel jól állunk. Ma már háromszor eszik Ákos kanalasat. Először a tízórai, ebéd, majd úgy alakult, hogy a vacsorát váltottuk ki. Bár sokszor előfordul, hogy fél, egy órával az evés után még szopizik Ákos. De gyakorlatilag már kiváltottuk az étkezéseket.

Már kapott tejterméket, és előtte glutént is. A gluténnal úgy állunk, hogy lehet, hogy azt nem nagyon szereti a szervezete. Bár lehet, hogy teljesen véletlenül így alakult. Ugyanis, amikor gabona pépet kapott estére, akkor egy het kb hígabb a széklete, viszont esetleg okozhatja az is, hogy jön a foga, csak valamiért ez az indok már nem győz meg, mert egyébként minden rendben van. És még nem látszik semmi a fogak helyén. Na nem is nagyon bánom, hogy még nincs foga, csak hajlamos az ember lánya ilyenkor minden apróbb tünetet a fogzásra fogni, aztán fog még mindig sehol.
Bár ennek talán az is lehet az oka, hogy időnként megindul az a fog, csak még az ínyét nem törte át.

A lényeg, hogy kicsit megijedtem a gluténtól. De ma és tegnap is kapott egy kis tésztás ételt, attól most nem volt híg kaki. Lehet tényleg a foga volt. Holnap estére megint kap egy kis pépet, és meglátjuk.

Elkezdtük a darabosabb ételeket is. Hát még nem az igazi, azért még küzd vele, és sokkal több ideig tart egy-egy étkezés, de meg kell tanulnia rágni is. Egész ügyesen megy neki, csak még kicsit lassan megy. Főleg ugye fog nélkül. :D

Pár kép az etetésről.

Attila egyre jobban élvezi, hogy van testvére. Egyre gyakrabban, bújik hozzá, szeretgeti, ölelgetni (sokszor nem bánnám, ha nem tenné :)), próbálja felvenni, és mutogatja neki a játékokat. Néha még azt islátom, hogy együtt játszanak. Nagyon jó, őket nézni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése