2010. június 13., vasárnap

Hétköznapok

Pár képet szeretnék még feltenni, amikhez igazából nem nagyon van mit írnom, csak hétköznapokon készültek. Így telnek a napjaink.

Az utolsó képeken épp találkozón voltunk. Most kivételesen nem Mináékkal találkoztunk az Örsön, hanem Vaváékkal az alleeban. Nagyon örülök, hogy velük is találkozhattam. Domi nagyon édes kis gömbölyű baba. A végén mivel apa munkahelyének a közelében voltunk, apa is oda jött, és egy közös gyorsvacsi után haza jöttünk. Szép nap volt, bár az eső elrontotta, és a nagy szaladgálásban, mivel Attilát el kellett vinni közben a Juditékhoz készségfejlesztésre, nem nagyon jutott idő sok beszélgetésre. De majd legközelebb bepótoljuk.

A mászással is haladóban vagyunk. Bár nálunk ez nagyon fokozatosan alakul ki. Először volt a hintázás, majd, egy "lépés", kettő... most ár úgy fél métereket is képes szabályosan mászva megtenni, de legtöbbször kúszásban folytatódik, mert azzal még mindig nagyon gyorsan halad, sokkal gyorsabban. Viszont amikor megtapsolom, a próbálkozásért vigyorog, mitn a vadalma, és látszik rajta a büszkeség. :)))

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése