2011. június 11., szombat

Gyerek sziget

Igen, ebben az évben sem marad el, a kedvenc rendezvény, a Gyerek sziget. Bár kétgyerekesként már nehezebb dolgom van. Bár igazából még könnyű, hiszen Ákos még annak is nagyon örül, hogy sétálgathat. Jövőre meg már talán Ákosnak is megtetszenek azok a játékok, amik Attilát lekötik, de ebben az évben lesz lelkiismeret furdalásom. Így igyekszem mindig kísérőket szerezni, hogy ki tudjunk menni, és mindkét gyerek szórakozhasson.

Most Gabiékkal mentünk ide is. A szombati nap után eléggé fáradtak voltunk, de csak kimentünk délután 2-3 órácskára. Pár játékon végig rohantunk. Gabi Csengével én az elején Attilával, majd Gabi Csengével és Attilával én Ákossal, apák meg együtt vigyáztak a kicsikre, majd Enéhre. :D

De Ákos lovagolhatott. Életében először. Olyan boldog voltam. És ő is annyira örült neki, annyira tetszett neki a paci. Többször  megnéztük őket távolról. Majd közelebbről, majd megsimizte, és felült rá. Szerencsére Gabi oda ért időben, így lefényképezte.

Attila meg arcfestést akart ahogy megérkeztünk, anélkül semmi máshoz nem volt kedve.... Utána meg Csengével ugráltak, apával dodzsemeztek, és hullámvasutaztak. Ami az elején rögtön megállt. :D Kicsit eszembe jutott a Végső állomás, de gyorsan elhessegettem, hiszen ez egy kis hullámvasút, nem lehet gond. És látszott a probléma oka, egy holtponton álltak meg, szerencsére senki sem pánikolt. :)))

Meséljenek a képek, rövid időt voltunk kint, de nagyon tartalmas volt. :)
















Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése