2011. november 23., szerda

Kezdődik a betegeskedés

Közeleg a tél, és gyerekek kezdik a betegeskedést.
Először múlt hét hétfőn Attila lett beteg vírusos torokgyulladása volt. Semmi komoly, de oviba nem mehet, majd pénteken Ákos belázasodott, és estére annyira beteg lett, hogy alig vártam, hogy reggel mehessünk ügyeletre...



Szegényke nagyon le volt törve iszonyatosan fájt a torka amikor köhögött. Ilyen bágyadt és lázpíros arcocskája volt.

Szerencsére az ügyeleten kapott antibiotikumot és szombatra már nem volt annyira magas láza, de még mindig fájt neki a köhögés, és rosszul volt. Aztán mikor vissza értünk, azonnal kapott antibiotikumot aludt 4 órát nap közben, és mikor felébredt már sokkal jobban volt. Annyira jó volt látni. Még az éjjelt kellett átvészelni, figyelmeztettek, hogy éjjel befulladhat... Hát ettől annyira betojtam, hogy alig mertem aludni... Viszont már hajnali 2-3 után sokkal jobban sikerült aludni. :)
Egyre jobban lett, hétfőn már a kedve is tökéletes volt. Ma voltunk kontrollon a gyógyszer szedését folytatjuk, de ma már néhány köhécselést leszámítva semmi baja nincsen. A kedve tökéletes, szaladgál, ugrál, kiabál, játszik. De a pár nap rekedtségnek köszönhetően sokkal kevesebbet beszél nyávogva. :D

Külön szót kell ejtenem erről a cicáról. Ezt Attila vetette, de Ákos kedvence lett. Nagyon szeret vele aludni. Igaz több kedvence is van, de most épp ő az aktuális kedvenc. Van egy orvosi készletünk. És míg beteg volt, a cica vizsgálgatta. Talán ezzel a módszerrel hozzá lehet szoktatni a vizsgálatokhoz, hogy ne féljen és sírjon közben. Kezd hatásos lenni. :)
A másik kedvenc egy boci báb, aminek - ha épp nem bábozunk vele- a szájába dugdossa a cumikat.
Látni kellene az örömöt a szemében, mikor megszólaltatom a bábokat. Egyszerűen leírhatatlan. Remélem, sikerül majd elkapni a pillanatot fényképezővel is. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése