2011. november 23., szerda

Ákos második születésnapja

 Jól le vagyok maradva a blogolásban. Idő közben Ákos is betöltötte a 2 évet. El sem hiszem, hogy így elrepült az idő.

Az első képek egyike:
És  a születésnapján (mármint amikor ünnepeltük):

Itt már bőszen játszott az autójával. :)
Sajnos kép nincs a tortázásról. Csak videónk van, ami még nincs feltöltve a gépemre. :( De hihetetlen szerencsés szülinapja volt, hiszen háromszor ünnepeltük.
Viszont hozok nagyon sok képet papáékkal a vidámparkban voltunk, amit Attila kicsit jobban élvezett:
A mesecsónakban
Attila papával a magasban forog. :D
A harmadik napon meg állatkertben voltunk. Ákos ámult és bámult. Nagyon örült az állatoknak. Attila meg találkozott Sacival a bejáratnál, és vele akart tartani. :) Mivel klántalival egyben volt állatkertezés, és Saciék más ütemben nézték végig az állatokat, hiszen ők a keresztszülő programon vettek részt, ketté váltak útjaink. A végén a kijáratnál találkoztunk. :)



Ákos, Attila, Bátony és Betti





A lényeg, hogy mindkét fiúnk nagyon jól érezte magát. :) Ákost sokszor lenyűgözték az állatok. Sikerült szundiznia is egyet. Sajnos a kecskeetetés kimaradt, mert pont akkor aludt. De jövőre majd ott kezdünk. :)
A klántagok is jól érezték magukat. Baluék is végre mindhárom fiúkkal jöttek el. :) Szerintem szuper nap volt. Rendesen elfáradtunk a végére. :D
És íme egy kép, egy kérdéssel. Amire Vipernek (ő nem jött el, mert dolgozott éjjel, kedves klántársai meg aludni sem hagyták...) erről a kérdésről a mienktől eltérő véleménye van. :D

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése