2010. december 18., szombat

15. hónap

Végre elérkeztünk a 15. hónaphoz, így már nincs olyan nagy lemaradás, de sokminden lesz ide besűrítve. :D

Először is egy számomra nagyszerű dolog, hogy bár csak néha esik meg, de van, hogy Ákos nem cicin, vagy simivel alszik el, hanem befekszik a kis ágyába, és ott elalszik szépen. Igaz nem lehet tudni nála, hogy játékból fekszik le, pihenni akar, vagy valóban álmos, mert elég gyakran fekszik a földre is le. Egyszerűen lehasal, egy kis ideig mintha pihizne, majd felpattan és megy tovább. Annyira cuki. :D Volt hogy a szőnyegen aludt el, de leginkább az ágyikójában. Azért általában még mindig kellek az elalváshoz. És ilynekor én átviszem a kisszobába aludni, ott mégiscsak nyugodtabban tud aludni a nagy ágyban. :)

 

 

Az első hó

Igen, megérkezett az első hó is hozzánk. Bár elég sokat váratott magára a tél. Furcsa volt, hogy megint egyik napról a másikra esett több, mint 10 fokot a hőmérséklet, de havazott végre. Ákos elég rég és elég kevés havat látott. Valószínűleg nem is emlékszik már rá. Most nagyon tetszett neki. Attila is nagyon örült. Csak úgy gyártotta a hógolyókat. A keze sem fázott. :D Attilát sajnos megint nem lehetett fényképezni. :( Egyszerűen nem akart megállni. De azért háttérben elkaptam. ;) A lábnyomok a mieink. Attiláé a virágos, Ákosé a legkisebb értelem szerűen, enyám meg a jobbszélen a bakancs lenyomat. :D

 

Arossz időre való tekintettel meg szobafogságra kényszerültünk, és mivel anya elvetemülten megtiltotta az ágyra való felmászást, így néztek mesét. Na nem tartott sokáig (kb 5 perc), de akkor is nagyon édesek voltak egymás mellett.

Aztán persze nem tartott sokáig a szigor. Egyszerűen be kellett látnom, hogy lehetetlen meggátolni Ákost, hogy felmásszon az ágyra, így más  megoldást találtam. Elhúztam az asztalt, asztal elé a párnák lerakva, és bíztam a szerencsében, ha leesik se lesz baja...

 

 

 

 

 

 

 

Attila gitározni tanul

Mivel keresztelőjére gitárt kapott, így gondoltuk, itt az ideje elkezdeni ismerkedni vele, tanulgatni valamit. De tévedtünk. Egyik ismerősünk az Ezüst Patak énekes-gitárosa eljött hozzánk, hogy tanítgassa Attilát gitározásra. Viszont meg kellett állapítanunk, hogy ő még nem tud megtanulni, mivel kicsi a keze hozzá. :( Felhívott gitároktatókat is, ők 10 éves kortól oktatnak, mert ilynekor még nagyon kicsi a kezük. Azért persze még pengetheti, de pár évig nem tud komolyabban foglalkozni vele.

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése