2010. december 18., szombat

Haloween, Ákos álldogál

Aztán eljött 30-a is. Bár én nagyon nem örülök annak, hogy kis hazánk egyre jobban elamerikaisodik, átvesszük a szokásokat. Attila nagyon szeretett volna haloweentököt. Vettünk egyet, majd én szépen megrajzoltam, hogy vágom ki. Persze nem tetszett a fiüknak. :D Nem volt elég rémisztő. XD Így lett ilyen tökünk. Nem tökéletes :D, de a célnak megfelelt. Attilának nagyon tetszett. Bár a vámpírfogakra sajnos nem sikerült szert tenni, de azért megvolt az öröm.

 

És bizony, bizony Ákos elkezdett álldogálni. Nagyon óvatosan, de elkezdett már egy ideje álldogálni.  A képen épp fegyverrel a kezében áll. :)

És igen egyre többet játszanak együtt a gyerekeim. Ákos is rájött a lövöldözés ízére. Nagy vigyorral az arcán lövöldözik ő is, ha Attilát látja. :DÉs sajnos eljött az a korszak (már egy ideje tart), amikor Attila nem akar fényképezkedni. Alig lehet rávenni, hogy megálljon, ha elő veszem a kamerát már szalad el. :( Mondtam neki, hogy később már bánni fogja, hogy nincs kép róla, de alig lehet meggyőzni, hogy fényképezkedjen. Viszont fegyverrel azért szeret pózolni. :D Csak ugye nem mindig ilyen képeket szeretnék készíteni. HOgy is mutatna ez egy karácsonyi üdvözlőlapon??? XD

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése