2011. január 15., szombat

Két ünnep közt

A két ünnep közt semmi jó nem történt. Eljutottunk végre orvoshoz, ahol kiderült a hét vége felé, hogy Ákos tüdőgyulladás gyanús. Attila meg valami vírustól szenvedett, bár semmi komoly dolog nem volt, csak köhécselt. Aztán mikor haza értünk Attila a wc-re rohant, hogy kakilnia kell. Nagyon sürgös volt neki. Aztán mikor felállt azt mondta hányingere van. Pár perccle később már hányt is. :(
Szegénykémen nem tudtam segíteni. Annyira rossz volt nézni, ahogy szenved. Sajnos még inni sem tudott, mert minden jött vissza, amit lenyelt. Csak kortyonként ihatott. De szerencsére éjféltől reggelig aludt, és a dokinál már annyit mondthattam, hogy hasmenése van. Láza nem volt. Viszont Ákos lázas volt már 3 napja, és elég magas 39 fokos láza is volt. Folyamatosan, amint a lázcsillapító hatása elmúlt a hőmérséklete emelkedett.
Ekkor még úgy volt, hogy 13-an leszünk szilveszterkor. De végül a betegség miatt megbeszéltük barátnőmmel, hogy ők nem jönnek át a két kislánnyal Csengével és Enéhvel, mert  félő volt, hogy elkapnak valamit. :( Doktornőnk is azt mondta, hogy inkább ne jöjjenek át gyerekek.
Így már csak 9 emberre kellett főznöm. :D gyerekek is jobban lettek. Bár Ákost még ma is ki lehet kergetni a világból az antibiotikumos fecskendővel. :( Nagyon nehezen tudtam beadni a gyógyszert, általában több volt a ruhánkon, mint a szájában. :( De javult, és a láza is elmúlt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése