2011. január 15., szombat

Karácsony

Most a karácsonyunk úgy kezdődött, hogy 24-én feldíszítettük a fát Attilával. Ő is szeretett volna díszíteni, így az angyalka csak éjjel jött és reggel találták meg az ajándékokat. Sajnos még nincs karácsonyi menetrendünk, de most már kitalálunk, hogy ne legyen mindig ennyire össze-vissza a karácsony. :D Talán akkor kevésbé fogok én is elfáradni, ha tudom, hogy mi után mi jön. Mert most sikerült teljesen kiütni magam.
Szerencsére azért a gyerkőcök nem sokat éreztek meg belőle. Attila nagyon boldogan rakosgatta a díszeket a fára. Sajnos így viszont Ákosnak nem volt meg a nagy öröm a fa láttán. Jövőre majd úgy időzítek, hogy ő csak ébredés után lássa meg a fát. :)
A fa díszítés után vacsoráztunk, és a szokásos lefekvés volt. Reggel viszont Attila már tűkön ült. Tartottam tőle, hogy kiszökik meglesni az ajándékokat mielőtt mi felébrednénk, de szerencsére megvárt minket. :) A karácsonyi albumunkba került két videó is. A fa öltöztetésről és a reggeli ajándékbontásról.
Attila nagyon örült az ajándékoknak, Ákost annyira nem hatotta meg a bontás. Nem hozta lázba a tépkedés, és hogy kap valamit. Na majd jövőre. :D Persze azért örült az ajándékoknak. A szintit rögtön elkezdte nyomkodni, alig bírtam összerakni. Pedig elem sem volt benne. XD
Végül este Csabi, Ákos keresztapja jött át, hozta az ajándékokat. Ő itt aludt nálunk. :) Másnap meg átjött még Laci (Snake), Attila keresztapja, és Jancsika is ajándékokat hozott nekünk. :) Na meg Kata és papa is hivatalos volt, így egész nagy vendégsereg gyűlt össze. :) Attila nagyon boldog volt. Ákos azért annyira nem érezte jól magát. Ő most elég antiszociális korszakát éli. Sajnos beteg volt ő is, meg Attila is, na és erre még rátett a fogzás is, mert 5 foga jött egyszerre, ebből most már 3 meg is van, de még most is ömlik a nyála, és ébred éjjel szegénykém. :( Szóval ő úgy elvolt magában, ha minden úgy történt, ahogy szerette volna, és nagyjából senki nem nyúlt hozzá. :D

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése