2011. július 27., szerda

Papáéknál voltunk


Múlt hétvége előtt Katáéknál jártunk.
Gyerekek nagyon élvezték. Szerencsére még elég jó időnk volt. Attila teljesen el volt varázsolva a macskától. A kis feketeségtől nem is csoda. Akár órákig képes lett volna simogatni. Autót vezettek Ákossal, és ugráltak a gumiasztalon. :D Sőt még a medencében is megmártózott, bár igen hideg volt a víz, így nem sokáig maradt benne szerencsére.

 Ákosnak nagyon tetszett hogy Attilával ugrálhatott. Bár ő még nem tud ugrálni, de dülöngélt össze-vissza. :D És el volt varázsolva a tyúkoktól. Csak állt és nézte őket. Kotkodált nekik, nagyon édes volt. Megtaláltuk Attila régi motorját. Nagyon tetszett neki. Szeret motorozni. Lehet haza hozatjuk majd.




És szombat este koncerten voltunk. Megnéztük apáékat a közeli Csókakőn.  Ákos alig akart elaludni. És bár nagyon tetszett neki a zene, amikor meglátta apát a színpadon, akkor eltörött a mécses, hiszen ő fel akart menni hozzá. :) Attilával is volt ilyen időszak. Majd megérti Ákos is, hogy nem lehet. :) De határozottan élvezte a zenét. Énekelt és rohangált volna, ha anya nem teszi meitaiba. Gondoltam, hogy elég fáradt, majd elalszik gyorsan. Hát nem így lett, megint a koncert végéig bírta, csak a ráadásra aludt el. :D Nekem viszont a hátam a végére már jelezte, hogy már nem kisbaba Ákos.

A koncerten viszont a fogtündér is tette a dolgát ám. :D Attilának amikor beleharapott a hot-dogba kiesett még egy foga. :) Annyira édes volt. Azt mondta, hogy a fogtündér biztos haza viszi neki a pénzt, és nem a Katáékhoz, honnan tudná, hogy nem otthon alszik. :D










Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése