2011. szeptember 5., hétfő

Fórumos tali Kecskeméten

Adri a fórumról olyan kedves volt, hogy biztosította a találka helyszínét, így páran összejöttünk náluk egy fórumos talira. :)

Bár nekünk nagyon kalandosra sikeredett ez a nap, hiszen apáék jöttek értünk, és levittek Kecskemétre, de mi már úgy kellett készüljünk, hogy onnan azonnal indulunk is tovább Erdélybe. :)) Hát nehéz volt így elindulni. Apáék is késtek dugók miatt, meg egyébként is. Meg még mi sem voltunk 100 %-ig készen. Aztán jó nagy késéssel indultunk. Szerencsére Mináék is autóval voltak, őket hívtam, merre járnak.
Ők is dugóba keveredtek az M5-ösön. Így a végén még be is értük őket, pedig ők 2! órával előbb indultak. Egyébként az 5-ös út is bedugult egy idő után, de szerencsére az nem volt annyira vészes. Bár Glória szegény, az előző dugó után, ezt elég rosszul viselte. És mi is, hiszen nagyon siettünk. Már azt hittük, soha nem fogunk oda érni, de sikerült szerencsére. :)

A talin nagyon jól érezték magukat a gyerekek. Egyébként az utazást is elég jól bírták. :)
Nagyon sajnáltuk egyébként, hogy az eső miatt, nem mehettünk ki, mert ott aztán még jobban érezték volna magukat a gyerekek. :D Azért a végén megpróbáltunk valamennyire összepakolni, de szegény Adrinak még hagyunk nagyon sok pakolni valót.

Na de meséljenek inkább a képek.






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése