2011. szeptember 5., hétfő

Wellness

Hogy nagy szavakkal éljünk. Szombaton papával és Katával wellnessben voltunk. Tulajdonképpen strandolni voltunk. És nagyon jó volt. Hiszen a strandnál sokkal jobb, mivel kevesebb ember van, melegebb a víz, és vannak élménymedencék. :)


Majdnem egész nap ott voltunk. Nagyon jól éreztük magunkat. Ákos eleinte nagyon fél. Illetve első mozdulata a baba medence 30 centis vizében le akart hasalni. Víznyelés, és gyerek után kapkodás.... Az után már nem igen akart a lábmosónál mélyebb vízbe menni. :D De ott aztán igazán jól érezte magát. Egész nap el lett volna. Nem akart bele ülni az úszógumijába. Aztán nagy hiszti után, sikerült megszoknia.
És a végén már a majomtartásból is ki tudtam szabadulni, és úsztathattam a vízen. Annyira élvezte, hogy nagyon jó volt nézni.



Attila meg igazán jól érezte magát, lábujjhegyen a mélyebb medencében is volt olyan pont, ahol tudott közlekedni. Papával minden őrültséget kipróbáltak. A végén már hassal csúszott a medencébe. :D Egyszóval szuper nap volt. :) Vasárnap haza is jöttünk a papáéktól. Egy kicsit cicáztak még a gyerekek, és ebéd, már indultunk is haza. :)






Ezen a hétvégén egy esküvő vár ránk, aztán egy kis nyugi után lesz egy hét utó "nyaralásunk" :). Azt nagyon várjuk már szerintem mindannyian. :)




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése