2012. május 24., csütörtök

Szobatisztaság


A szobatisztasággal is haladunk szépen lassan.
Gondoltam rögtön wc-re tudunk majd szokni, és milyen jó lesz, hogy nem kell bilit mosni. De természetesen Ákos nem díjazta ezt az ötletet. Így vettünk egy bilit neki. Kis bili wc-t, ahogy Ákos nevezi. :) És most már a pisi mindig oda megy. Eleinte a  kakilással voltak gondok, mert bilibe nem tudott, folyton kitolta magát kézzel, és hadd ne mondjam, hogy mindenhol kaki volt. Mentünk wc-re, bele is kakilt, de csak úgy, hogy 3-4-szer szólt, hogy kakilni kell, aztán mégsem jött, és volt, hogy aznap ki is maradt a kaki. Elkezdte visszatartani. :( Így megbeszéltük, hogy pisilünk bilibe, de ha kakilni kell szóljon, és kap pelust.

Így ott tartunk, ahol ekkor Attilával tartottunk, nem akartam, de azt végképp nem akarom, hogy az amúgy is szorulással küszködő fiam, még vissza is tartsa napokig. :( Majd lassan erről is leszokunk.
Itthon nagyon szépen pisil bilibe. Bár egy szoktató pelus van rajta, hogy ha becsurran az eleje, ne kelljen cserélni mindent rajta. :) De egyre ügyesebben időben szól. Ha elmegyünk akkor viszont pelust kap. Még nem tudja megvárni, míg wc-hez érünk. Főleg hogy sokszor bkv-zunk, nem csak a játszóra megyünk le, ahol egy bokorban elvégezheti a dolgát. :)
A lényeg, hogy szépen alakul a dolog nálunk. Pedig nem igazán gondoltam volna, hogy ilyen gyors lesz ez. Két napig kellett győzködni, hogy egyáltalán hajlandó legyen foglalkozni a kérdéssel. :D Az után meg két napig természetesen sok-sok kisgatyót kellett cserélni. :D

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése