2012. május 12., szombat

Koncerten a PECSÁ-ban

Kicsit felpörögtek az események, és nagyon sok programunk lett hirtelen. Az autó megléte, és a jó idő is okozója ennek. Így rengeteg bejegyzéssel vagyok elmaradva.



Megvolt Gáborék budapesti koncertje. Nagyon jó volt. Gyalog mentünk Jancsikával. Még szerencse, hogy Jancsika velünk volt, mert így volt, aki a babakocsit tolja. Ákos nem akar már babakocsizni, ami érthető is. :)



Így ő sétált, és a végén Attila ült bele a kocsiba. :D Odataláltunk a helyszínhez, bevártuk Árpit is és beszélgettünk kint. Bent már a gyerekek is szaladgáltak, nagyon édesek voltak. Szerencsére Ákos nagyon gyorsan elaludt, így előre tudtam menni, és Árpival, Jancsikával meg Papával kicsit buliztunk míg Kata vigyázott a fiúkra. Attila a telefonon játszott addig. :)


A koncert nagyon jó volt, bár azt hittük megsüketülünk egy lány eltévedt, és valami fiúzenekar koncertjén érezhette magát, annyit sikított mellettünk, hogy nem hallottuk az első sorokban a zenét... :S Ezt leszámítva azért nagyon jól éreztük magunk. :)


Ákos a koncert után ébredt fel. Az autóban sem aludt el. Itthon aztán nagy nehezen sikerült elaltatni őket, de nem igen akartak lefeküdni. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése