2010. október 17., vasárnap

Attila fogai



Mielőtt elfelejteném a nagy hírt. Attila szeptember 3-án elvesztette az első tejfogát. Sajnso nem tudtam eltenni, mivel vagy kiköpte vagy lenyelte. Csak amikor az ovi után mentünk haza, akkor vette észre, hogy nincs meg a foga. :D
Már akkor mozgott a mellette lévő fog is. És pár napra rá már megjelent a csontfoga is. Csak az után esett ki a második foga, amit el is tettem emlékbe, de ott is szinte másnap megjelent már a csontfog. Így kisfiúnk, aki nem sokára 6 éves lesz már egyre nagyobb, és ezek a dolgok döbbentenek rá, hogy hírtelen hogy eltelt az idő, és az én kisbabám nem sokára már iskolába fog járni. Hihetetlen.
Íme ezen a képen már látszik mindkét csontfoga. Pár napja még nagyon meg votlunk ijedve, hiszen nagyon ferdén nőttek, de azóta kicsit szintbe kerültek. Most nem tűnik ferdének, de azt hiszem, hogy mégis ellátogatunk egyik nap a fogorvoshoz, hogy nézze meg, van-e hely a fogaknak. Nem szeretném, hogy amiatt kelljen fogszabályzót hordjon, mert nem fétek el rendesen a fogai.
Természetesen a kihullott fogaiért a fogtündértől kapott egy kis pénzt is. Elsőből már nem is tudom, mit vett. De a másodikat eltette és most gyűjt egy nagyobb dologra. :) Gáborral már azon gondolkodtunk, hogy ha ilyen ütemben esnek ki a fogai,  jól megkopaszt minket, de egy ideje még csak meg sem mozdult másik foga. Így nem kell az anyagi csődtől tartanunk. :)

2 megjegyzés:

  1. Imréné Virt Eszter2010. október 27. 11:23

    Nagyon ügyes Attila, hogy valamire spórol!Drukkolok a kihulló fogacskáknak:))

    VálaszTörlés
  2. Köszönjük a drukkot. :D

    VálaszTörlés