2010. október 17., vasárnap

Játszóházban Zolikáékkal

A találkozó után megint játszóházba mentünk. Mivel egyértelmű volt, hogy a gyerkőcöknek, mármint a miniknek, nagyon tetszett. Az ugye egyértelmű, hogy Attila élvezte, de most már Ákos is fel tudta fogni, és tologatt az autókat, örült a labdáknak, az alagutaknak és a sok színes játéknak.

Ákos segített Zolikának átmászni az alagúton. Még nem próbáltam, hogy át mer-e mászni, de ő minden gond nélkül átmászott. Nagyon édes volt. Zolika eleinte nem nagyon akart. Neki-neki indult, de visszafordult, aztán egyszer csak végig mászott rajta. Nagyon boldog volt.

Aztán a labdák közé vetettük a gyerkőcöket. Szegény Zolikának eleinte nagyon nem tetszett, Ákos viszont nagyon élvezte, úgy küzdött, legyőzte a labdákat. Ő csak attól félt, ha bele fektetettem. Végül aztán Zolika is megbarátkozott a sok színes labdával, és együtt csapkodták őket, mintha vizet fröcskölnének. Nagyon édesek voltek. Attila meg szörnyeteget játszott, minden bizonnyal ennek is volt köszönhető, hogy Zolik meg volt szeppenve, mert folyton ugrált a labdák közé. ÁKos már megszokta, de Zolikának ujdonság volt ez a nagy vehemencia. Aztán meg pár pillanat múlva meg megnevetette a babákat.  :) Nagyon édes tud lenni. Zolika a mai napig röhög, ha meglátja Attilát. Egyszerűen lenyűgözi. :D

Ez után meg az egész játszóházat újra bejártuk. Volt csúszdázás. Ákos ezt is élvezte, meg autózás, akadálypálya és ház csodálás. :D Nagyon érdekelte őket minden. És imádták a magazinokat. :D

Zolika hihetetlenül sokat mond már. Egyfolytában dumált. Olyan kis ennivalóan ányázott mindennek, mutogatott, minden érdekli, de közben nagyon óvatos. Zabálni való kisfickó. Ákos csendes, nem sokat mond, bár ha beindul, akkor ő is tud mondani, csak ez nagyon ritka. :) De énekel, énekli, hogy "hinnntta", ha hintáztatom. :)

Aztán Attila még ott maradt a játszóházban, mi meg elmentünk kicsit jártuk az üzeleteket Kabócáék is csatlakoztak. Esküvőre készülődött. A sajátjára. Most hétvégén tartották. Nagyon szép volt. :) Ez úton is gratulálunk. Szóval épp Gergőnek vettek ruhát az alkalomra. Meg születésnapi ajándékot.

Én is vettem Attilának egy kirakóst, mert nagyon belejött a nagy fiam. Amit vettem túl könnyűnek bizonyult, így azt hiszem a Mikulástól kapni fog egy 100 darabosat is. :)
Közben újra elkezdtük vele a készségfejlesztőt. Judit szerint nagyon ügyes. Bár természetesen van min dolgozniuk, de szerencsére nagyon ügyesen dolgozik Attila, és szereti csinálni. :) Közben Ákossal a bölcsisek életét figyelhetjük meg. :) Nagyon aranyos gyerkőcök járnak oda.

De visszatérve a játszóházas naphoz, nagyon jót szórakoztunk megint. Nagyon jók ezek a találkák. :) Örülök, hogy a fórumon megismerhettem ilyen kedves anyukákat. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése