2012. január 12., csütörtök

Attila és Mira

Az oviban találkoztunk Attila ovistársának az anyukájával.
Nem tudom, hogy említettem-e eme fontos hírt. De biztos vagyok benne, hogy kimaradt.
Attilának van egy barátnője az oviban. Ő Mira. Állítólag, Attila elmondása szerint, Mira lett először szerelmes, és Attila nagy nehezen belement, hogy legyen a barátnője. Mira természetesen mindent tagad. :D Így nem is tudom, mi az igazság. A lényeg, hogy ők a maguk ovis módján egy pár. :D Bár van, hogy napokig, hetekig nem játszanak egymással. :D
Azért karácsonyra Attila készített neki ajándékot. Még Juditnál a készségfejlesztőn mondta Attila, hogy ő ugyan nem készít semmit (nem szeret bíbelődni semmivel), majd vesz neki egy babát a pénzéből (micsoda férfias megoldás xD), és ha ránéz Mira, akkor mindig rágondol majd. :D Hát mit is mondjak. Van eszük a gyerekeknek. :))

Hát annyira cukikat tud mondani ez a gyerek. Majd elbőgtem magam. Először ezen a férfias dehogy készítek én, minek szenvedjek a készítéssel, inkább veszek. Aztán ez a romantikus majd erről mindig eszébe jutok dolog. :))) Hát kész egyéniség az tuti. :D

Végül csak készítettünk neki is egy tányérkát, és hozzátettem egy kis karkötőt is, hogy legyen valami, ami mindig Mirán lehet, és ha ránéz, akkor Attila jut eszébe. :)



Karácsony előtt nem tudtuk oda adni. Hiszen betegség volt , és utána szünet. Így csak januárban kapta meg Mira a karácsonyi ajándékot. Szegénynek a kezébe nyomta Attila és ment is tovább.
Attila kicsit el volt szomorodva, hogy Mira nem köszönte meg neki, biztos nem tetszett. De most találkoztunk az anyukájával, és kiderült, hogy otthon meg mutogatta, sőt egész családi megbeszélést tartottak, hogy apa is megtudja, ki az az Attila, akitől ajándékot kapott. Ajjjajj, lesz még gondunk az apukákkal azt hiszem. :D :D :D
De végül is Mira örült az ajándéknak, és Attila névnapjára akartak készíteni, de nem jött nekik össze. Na de majd legközelebb. :)

Aztán jött az óvónéni, és elmesélte, hogy látván, hogy Attila ajándékot ad Mirának egy másik kisfiú is ajándékot adott a szerelmének. :))) Hát nem csodálatos. Hogy terjed a szeretet.

Közben találtam egy képet Attiláról és Miráról. Ez majdnem két éve készült, amikor átkerültünk ebbe az oviba. Attilát már ekkor kiszemelték. :)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése