2012. január 23., hétfő

Játszóházban minitaliztunk


Ismét kis találkozót tartottunk a játszóházban. Minával és Zolikával meg Diával és Alíciával találkoztunk. :)

Nagyon jó volt a találkozó, hiszen nyugodtan tudtunk beszélni, míg a gyerekek már nagyon jól eljátszottak együtt, vagy akár külön-külön. Nagyon szuper volt. Utána Mináékkal Ikeáztunk kicsit. Ők elmentek gyorsan, én meg gyorsan betankoltam pár dobozból... :D Most ikea doboz megszállott lettem, de még mindig be kell majd szereznem párat. :D
Próbálom egyre csak eltüntetni ezt a sok játékot, de még mindig nem az igazi. :D

Jövő héten ismét találkozunk, addig meg ezeket a dobozokat pakolom meg, és próbálok kicsit rendszerezni.

De meséljenek a képek arról, hogy a gyerekek mennyire jól érezték magukat, amíg az anyukák kibeszélték őket. És egyebeket. :)))
Bár minden héten lenne egy-egy ilyen találkozó, tényleg mindenkinek jó volt.
Ákos teljesen egyedül lecsúszott a csúszdán. És teljesen profin ment neki. Gondolt egyet, és felmászott, lecsúszott. Persze másodszorra már kicsit be volt tojva, de már egyedül is nagyon jól ment neki. A leérkezéssel sincs baj, fékezi is magát ha kell a kezeivel. Szóval nagyon szuper volt. Nagyon meglepődtem, hiszen nem igen csúszdázott eddig. Leginkább csak úgy, hogy a kezét fogtam. De ahogy Attilát látta, valahogy természetes volt neki a lecsúszás. :)
Természetesen neki megint a rózsaszín kisautó volt a favorit, azt hittem le sem akar szállni róla. :D De akárhová megyünk, mindenhol rögtön az első járgányt szerzi meg, és nagy a boldogság, ha mehet vele. :)


Attila meg nagyon sokat ugrált, akadálypályán mászkált, motorozott, ugrálóvárazott, a kicsikkel játszott, Zolikát és Ákost is igazgatta fent a pályán. Zolika is simán Attila után ment olyan helyen, ahová egyedül félt bemenni, és előtte leült és sírt anyáért. :)) Nagyon jó volt őket nézni, hogy lelkesítik egymást. :) Alícia meg egyetlen lányként nagyon jól helyt állt a fiúk között, ő is csúszdázott felmászott, nagyon édes volt kis piros pofijával. Olyan igazi kislány. :))

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése