2012. január 11., szerda

Attila névnapja

Attila névnapjára egy általa már oly rég óhajtott rakétavetőt kapott. És mivel úgy kérte karácsonyra, hogy kettőt kér, hogy Ákosnak is legyen egy. Így neki is vettem egyet. És kapott még meglepetésnek egy Herofactory (azt hiszem így kell írni) Lego figurát. Az is nagy örömöt okozott, de most is a zacskóban van. Majd egyszer össze kell rakjuk, mikor Ákos alszik. :)

Az ajándékot Ákos adta át, bár nagyon nem értette, hogy mit kell csinálni. :) Ő is nagyon boldog volt, hogy kapott valamit. Nagyon édesek voltak .
Íme kép Attila öröméről. :)


























Még egy történet Attila jószívűségéről.
Elindultunk, hogy vesz a megspórolt pénzéből, amiből ezeket az RPG-ket akarta volna megvenni, egy elektromos fogkefét magának.
Hát nem találtunk olyat ami igazán tetszett volna neki.
De betévedtünk a játékboltba, és természetesen nem jöttünk el üres kézzel, ha már nálunk volt Attila pénze... :D De megint két darabbal gazdagodott a fegyverkészletünk, hiszen Ákosnak is vett valamit.
Egyszerűen el sem tudom mondani, hogy milyen jó érzés ez. Akkor is ha vannak viták, ezek nagyon sokat elmondanak a köztük lévő viszonyról. :) Ákos természetesen rajong bátyjáért. Ami nem mindig jó, hiszen mindent le szeretne utánozni, de a lényeg hogy imádják egymást. :)))

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése