2010. január 3., vasárnap

Karácsony

Eddig minden évben az angyalka hozta a karácsonyfát és a Jézuska az ajándékokat. De idén Attila úgy szerette volna, hogy együtt díszítsük a fát, és az ajándékokat majd az angyalka és a Jézuska elintézik. :)

Sajnos az idén egyik barátunk hozta a fát nekünk. Hát nem is lett az igazi a fa. Pedig elmondtuk neki, hogy milyet szeretnénk, csak ő is mással félretetett magának egyet, és kaptunk végül egy kicsi fát, ami ráadásul jó tömzsi is. Magas fát szerettünk volna olyan igazi karácsonyfa alakút. Apa is megküzdött az aljával, hogy belefaragja a talpba, így mindenkinek okozott bosszúságot, de semmi gond. Tanultunk az esetből. XD

A fadíszítés nagyon jól sikerült. Igazi karácsonyi hangulat volt, sajnálom, hogy képek nem készültek, de jövőre majd az is lesz. 24-én kora délután díszítettünk, közben én még főztem a vacsit. Mikor kész lettem, megterítettem az asztalt, és megvacsoráztunk. Utána találtuk meg az ajándékokat a fa alatt. Attila először csak Ákos játszószőnyegét fedezte fel, és kérdezgette, hogy ez meg mi? Aztán nagy öröm volt, mikor tudatosult benne, hogy itt járt az angyalka. :)))

Itt és itt találhatóak a karácsonyi videóink.

Az ajándékoknak mind nagyon örültünk.

Pár kép a karácsonyozásról:

Másnap csak négyesben voltunk itthon, pihiztünk egy kicsit. Játszottunk a játékkonzollal, jót szórakoztunk. Aztán 26-án jöttek a papáék is látogatóba. Jól éreztük magunkat, beszélgettünk, ajándékoztunk, játszottunk.

Attika a papáéktól bűvészkészletet, repülő robotot, távirányítós kisautókat, és kis repülő tárgyakat kapott. :) Katának és Papának ő adta oda az ajándékokat.

A legnyerőbb talán a bűvészkészlet volt. Attila nagyon aranyosan bűvészkedett nekünk. :)

Ákos is kapott csörgőket, játékokat, bár az abszolutnyerő a játszószőnyege volt, hiszen nagyon tetszett neki a tükör, és ma már ütögeti a figurákat rajta. Egyszerűen imádja. :)

És pár kép, a többi kép az albumban.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése