2010. január 22., péntek

Mindennapok

12-én, kedden este volt nálunk anyukám és az öcsém, Norbi. Attila nagyon örült, hogy játszhat Norbival. és Mama is játszott kicsit Ákossal. :)

Másnap újabb látogatónk volt, anyósom. :) Attila nagyon örül mindig, hogy ha jön hozzánk valaki. :)

Aztán Kata elment, és forró váltásban jött haza apa és hozott pár zenész embert is, honlapon dolgoztak. Ricsi teljesen oda van a babákért, hát kicsit dédelgette Ákost. Attila meg Attilával játszott. Nagyon jól érezték magukat. :) Ez egy nagyon jól sikerült nap volt.

A hét többi napján nem történtek nagy dolgok. Attilával rengeteget játszottam, egyre inkább igényli, hogy játszanak vele. A képességfelmérés óta figyelek, hogy úgy játszunk, hogy tudjon tanulni is közben. Már egyre jobban megy neki a kirakózás, és szinezni is próbálunk, csak nem tetszik neki, hogy lassan lahad.
Jó dolog az együtt játszás, viszont így alig mara időm a munkára, és mire ide jutok a gép elé már hulla vagyok. Fáradtan meg nagyon nehéz fogalmazni.
Most is alig emlékszem, hogy mi történt múlt héten, bár a fontosabb események megvannak képekben.

Ákos sajnos megint kakimentes napokat kezdett. :( Pedig azt hittem, hogy most már jó lesz, de nem baj. A lényeg, hogy ha nem kakil, akkor kakiltatom, és olyankor megkönnyebbül, aztán ha tud, megy az magától is, és azért ez megnyugtató tud lenni.

Annyira jó nézni őket, ahogy így összenéznek, mosolyognak egymásra. Ákos nagyon örül, ha meglátja Attilát. Annyira jó érzés figyelni őket. :)

Pénteken apum volt itt. Ő is játszott kicsit a gyerekekkel. :)

Ákos új szokása, hogy a pelust rágcsálja, ha épp nem rágcsálja, akkor a fejére húzza. Van egy kedvenc pelus erre a célra, ami puhább a többinél.

Sajnos vége van az apás hétvégéknek. Apa mostantól megint minden hétvégén koncertezik. :( Szombaton nagyon üres volt a lakás így.

Este viszont együtt fürdettema fúkat. Attilának nagyon tetszett. Nagyon boldog volt, hogy megmoshatta Ákos pocakját, és lábait. :) Ennyire édesek voltak:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése