2011. március 16., szerda

Mini tali

Március 8-án végre találkoztunk Zolikával és Glóriával. Már nagyon hiányzott a sok mászkálás, beszélgetés. :) Megkaptuk a rendelt házi sajtot, és mézet. Ami igen fincsi. Alig várom, hogy újra rendelhessek. Már a lefagyasztott felet is elővettem, sőt már abból is alig van. :) Most mennem is kell a hűtőhöz. :D
Attila is alig várta, hogy menjünk. Egyrészt Zolika hiányzott neki, másrészt meg a másik játszóházat bezárták, így játszóház hiánya is volt.
Ő persze egyik játszóházból a másikba ment. Sokat nem fényképeztem, csak amikor két másik kismami is csatlakozott hozzánk, átvenni a mézet, sajtot. Összeeresztettük a gyerekeket.Öröm volt őket nézni. :) Bár nagyon szerettek volna megszökni, azért egymással is kommunikáltak már. :D
A fiúk rendesen klikkesedtek kizárva szegény Esztert, de persze azért őt is bevették a buliba néha. Aztán mi ettünk is egyet, mert rendesen meg voltunk késve az uzsival.



És íme egy videó is a találkáról:

2 megjegyzés:

  1. Jövő héten esetleg egy 3babás? Már úgy hiányoznak a talik! Ja, és el ne felejtsem:)

    Ez a bejegyzés egy pontot ér Számodra az "Egy jó szó" játékban! :)"

    Read more: http://eszterszappan.blogspot.com/2011/03/egy-jo-szo-jatek.html#ixzz1HcfZYpY2

    Nekem nagyon jólesett a jó szó tőled:))
    Pussz
    Eszter

    VálaszTörlés
  2. Nagyon jó lenne, csak Mina olvastam a fórumon megvétózta a hétfő, kedd, szerdát. Nekünk a csütörtök nem jó, de a péntek még ok.
    Megbeszéljük mindenképp. :)
    Köszönöm!

    VálaszTörlés