2011. május 8., vasárnap

Fórumtali

Újabb tavaszi fórum találkozót szervezett Mina. Köszi a szervezést! :)
Most végre megismerhettünk pár távolabbi kismamit is. És annyira jó volt élőben is találkozni velük. :) Én vittem a nagyit, Katát is. Hiszen most már, ha beszélgetni szeretnék, kell valaki, aki figyel a gyerkőcökre. :D

Megint a játszóházban találkoztunk. És szerencsénkre nem nagyon volt bent senki annak ellenére, hogy hétvége volt. Attila megint talált magának barátokat, és velük játszott.

Mindig talál valakit, akivel játszhat. Szeret barátkozni, soha sehol nem játszik egyedül. A játszótéren is mindig van kivel játszania, olyan jó, hogy ilyen barátságos. :) Ákos meg a labdákba szerelmesedett bele. Vagyis ezekbe a színes golyókba.  Ki sem akart jönni, ha végre megtalálta őket. Csúszdáztunk is. A legviccesebb viszont az volt, amikor egy meztelen babát hozott felém. Annyira boldog volt. A vége az lett, hogy lefektette és nyomkodta a szemét. :D De nagyon cuki volt.

Most a gépet sajnos itthon felejtettem. Mert nagy rohanás volt szokás szerint induláskor... De azért akadnak képek. :))

A tali után megint Ikeázás volt a program. Ott ebédeltünk, Ákos aludt, Attila meg Dorkával játszott. Mi addig beszélgettünk Minával, Ildivel és Erikával. Megbeszéltük a kenyérkészítés rejtelmeit. Erika is gyönyörű kenyereket készít. És persze jól kibeszéltük a gyerekeket. Igazán szép nap volt ez. :)

És jöjjön még pár kép:





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése